"Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all"- Harriet Van Horne.
Faceți căutări pe acest blog
sâmbătă, 26 martie 2011
Pui curry si legume tricolore
Banal, dar gustos. Din cand in cand, din lipsa de inspiratie (a se citi "LENE") arunc in tava de la cuptor niste bucati de carne si legume de prin camara/frigider. S-apoi ma relaxez: masa va fii gata in curand, si nu trebuie sa imi fac griji; cu siguranta este pe placul tuturor. Sa nu mai vorbim de faptul ca e si light si sanatos- legume si pui facute la cuptor cu ceva condimente si ulei de masline.
Ingrediente:
-brocoli
-morcovi
-cartofi
-piept de pui
-sare, piper
-curry
-ulei de masline
-vin alb
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la marinat timp de 1-2 ore in 2 liguri de ulei de masline, 100ml vin alb, sare, piper si curry. Intre timp se taie legumele cubulete sau bastonase, iar brocoli se rupe in buchetele. Se fierb in timp de 5 minute si apoi se pun intr-o tava alaturi de bucatile de piept de pui. Se rumenesc in cuptorul incins la 180 grade.
Bon appetit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu