Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 februarie 2011

Ficatei de pui cu avocado



Postarea aceasta nu este o reteta in sine. E despre cum sa pregatesti cina in fix 20 de minute. Asta pentru ca mi-a ajuns sa tot aud cum nu exista timp pentru gatit. Cum gasim scuza lipsei timpului pentru orice activitate pe care nu vrem sa o facem. So, ficatei cu avocado.
Se spala ficateii de pui si se curata. Se prajesc intr-o tigaie. Eu am folosit ulei de palmier, pe care il recomand cu drag: nu se arde la temperaturi ridicate, nu pastreaza mirosul alimentelor gatite, nu sare din vas la fel de mult ca alte uleiuri, este mai sanatos. Se pregateste pasta de avocado: pulpa de avocado se zdrobeste, se amesteca cu 2 cepe verzi, sare, piper si zeama de la o lamaie. Se adauga ca un sos peste ficateii de pui. Asta-i tot! Simplu, rapid, delicios.

Bon appetit!

2 comentarii:

  1. Eee... uite una chiar pe placul meu! :) Eu ador avocado, il consum ca atare, pentru ca nu stiu sa il prepar. Sau ma imi caut scuze ca nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cris, avocado e bun oricum: si preparat si nepreparat. Eu marturisesc ca prima data, incercand sa il consum nepreparat, l-am aruncat pentru ca mi s-a parut infiorator gustul. De aceea il transform in pasta si ii pun ba ceapa, ba usturoi, ba lamaie. Oricum ar fi, e extrem de sanatos.

    RăspundețiȘtergere