Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 ianuarie 2011

Pui in crusta de malai

Reteta simpla. Stop. Ingrediente putine. Stop. Oricine o poate bucatari. Stop. Gust de pui crocant. Stop. Usor de impresionat musafirii. Stop.

Ingrediente:

-pulpe de pui
-malai
-sare, piper
-rozmarin
-2 oua intregi




Mod de preparare:

Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper si rozmarin dupa preferintele papilelor gustative personale. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Si apoi, repetitiv, pana ce se epuizeaza ingredientele, procedam in felul urmator: dam pulpele de pui prin oul batut si apoi prin amestecul de malai. Se coace in cuptor pe hartie de copt, pana ce carnea este moale si crusta se rumeneste.
Noi am servit cu piure de cartofi.



Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu